dimecres, 27 de maig del 2009

amb el xarly a diamant


I després de tot aquí ens tenen. Fent-la petar a la terrassa. Són les 19.00h i ja fa una hora i dos cigars que comentem la relació passat-present. Saltem endarrere i endavant de manera gairebé desesperada, jugant a encaixar totes i cadascuna de les peces que construeixen aquests últims anys.

Una altra mitjana, siusplau.

S'hi fixen? Anys! Ja fa anys que en parlem. Abans intentàvem construir la història d’uns dies, després la d’unes setmanes, després la de mesos... i ara ja fa anys. Dos estius. I sembla que arrosseguem, encara, el pes d’una època i el de la incapacitat d'entendre en què pensàvem o què preteníem aleshores. És estrany no poder sentir, al cap del temps, empatia de tu mateix. “En què estaria pensant?”

Tens foc?

Sí, és curiós veure com el temps i l’experiència fan de les seves i ens ensenyen a mirar endarrere, deixant-nos en evidència, obligant-nos a reconèixer, "com se’m va acudir?”, fent-nos una mica més savis. En converses com aquesta, ens destapen, davant nostre i sense miraments, el canvi.

Hauríem d’anar pagant.

I ens proposem brindar pel progrés, pel canvi, pel tu, el jo i els demés d'ara, del present. I també pels del passat, perquè, en realitat, també estaven aprenent i també van ser valents.

(i, tot i així, seguirem comentant la jugada demà i demà-passat. Perquè som així, tossuts de mena i ens encanta donar mil voltes als temes).


Mitjanes+ tònica: 6,10€


30/06/08